Jade-massage

Jade-massage

Jade Massage

SPAPosted by Danijel Bajric Sat, November 16, 2013 15:53:27
Behandlingen tar ca 45 minuter eller 60 minuter och går till så att du ligger (på rygg) på en av våra behandlingssängar. Sängen är designade med ett smart system och känner av om man skulle ligga fel för att uppnå total avslappning och välgörande effekt. Under den vita handduken som är placerad på sängen sitter 20 st lava stenar slipade i 4 olika former. Stenarna värms upp till 70 grader och rör sig sakta som en våg under dig samtidigt som blodcirkulationen ökar och muskelknutorna trycks ut...

Har du redan mycket ont i ryggen, en skada, sträckning eller drabbats av stelhet, så kommer behandlingen att vara väldigt tuff och hård i början. Fram mot slutet kommer du att känna dig rakare och mjukare i ryggen samt kan märka att du kommer att sova mycket bättre på nätterna.


Ett välfungerande nervsystem är mycket viktigt för din hälsa, eftersom det utövar en kontrollfunktion över alla kroppens vävnader. Både i ett förebyggande och behandlande syfte är det viktigt att hålla din rygg mjuk och smidig för att få ett så bra samspel mellan leder, muskler och nervsystem, så att kroppen och dess inre organ kan fungera normalt.

Vi har fått jättemycket positiv feedback från våra kunder som gång på gång återkommer med besked om förbättringar i deras vardag som lösningar av långvariga problem som avdomnade tår och ont i fötterna m.m vilket efter bara några gångers behandling blivit mycket bättre eller helt försvunnit.

En spännande upplevelse! Det börjar med en lite obekväm ställning första gången man provar på Jade-massage så tar det även några minuter extra att slappna av för att det är en relativt ny behandling för ryggen. Har man svårt att slappna av kan det ta några minuter till. Men Efter drygt 5-6 minuter så känner man att ryggen börjar vänja sig och man faller djupare och djupare i avslappning. Andra gången är man beredd på vad som kommer att hända så man slappnar av direkt och behandlingen kan kännas helt annorlunda och helt fantastisk.

Man får en stund för sig själv och sina tankar och efteråt kan man känna sig längre, mer avslappnad samt avstressad och ordentligt "om-knådad."

Man märker ofta resultat redan efter första gången, men har man svårt och slappna av eller har man inte varit masserad på länge så nås bäst resultat genom upprepade besök. Vilket man kan unna sig själv då det är en relativt prisvärd behandling.

För en fullt frisk individ är detta ett smart sätt att förebygga diskbråck och diskhöjd-reduktioner i framtiden medan för den som lever med ryggbesvär kan bädden vara vägen ut ur mångårig smärtmedicinering.

Sängen är uppbyggd med ett intelligent system som gör det möjligt för den att känna av om du ligger rätt eller fel. Den bästa funktionen är att den skapar avlastning för ryggraden vilket innebär att mellanrummet mellan kotorna i ryggraden korrigeras samtidigt som hela ryggen sträcks ut och värmen från lavastenarna ökar blod cirkulationen i hela kroppen. Sängen är inte menad att ersätta medicinsk behandling, utan ska fungera som ett förebyggande friskvårdsverktyg. ( Då vi har kunder som väljer den istället för att ta starka mediciner) Jademassagen använder kända behandlingsmetoder som infravärme, akupressur och uppmjukning av lederna i ryggen etc används i kombination med den senaste tekniken. Tekniken är baserad på österländska läkekonstens teorier som har ett holistiskt och allomfattande medicinskt system. Framförallt handlar det om en optimal kroppsmiljö där kroppen har en självläkande kraft.

Ryggraden är utan tvekan en av de viktigaste delarna av din kropp. Stelhet i ryggen eller ryggåkommor är en av de vanligaste problemen i västvärlden. Ryggen påverkar varje organ i kroppen och den generella hälsan avsevärt. Upprepade behandlingar kan bromsa åldrandet av rörelseapparaten i ryggen samt förbättring av kotor, leder och ledband i hela ryggen. Effekten av jademassage hjälper till att stimulera alla system i kroppen, inklusive kardiologiska, nervsystemet, matsmältningen, motoriken och immunförsvaret. Genom infraröda värme genereras en behaglig värme djupt in i din kropp vilket förbättrar blodcirkulationen på djupet. Fokus ligger på din rygg då den stretchas och böjs för att återställa samspelet mellan leder, muskler och nervsystem. Akupressuren korrigerar och återställer energiflödet i din kropp. Spänningar förlöses samtidigt som du får en ljuvlig upplevelse med djup avslappning.

Att förbättra blodcirkulationen i kroppen är viktigt. Framförallt eftersom det påskyndar kroppens naturliga återhämtningsprocess från dess dagliga slitage. Mjuka muskler och leder ger din kropp ökad rörlighet vilket förhindrar skador och ökar dess prestationsförmåga. Man kommer snabbare igång efter skador, sjukdomar och operationer. Infraröd värme generar en behaglig värme djupt in i din kropp vilket bl a förbättrar din blodcirkulation, ämnesomsättning och immunförsvar. Du får ökad syre- och näringstillförsel till muskulatur och organ, samt toxiner avlägsnas ur din kropp. Dessutom lindras stelhet, värk och inflammationer i dina muskler och leder.

Akupressur är en behandlingsform som har utvecklats i Japan och Kina under tusentals år. Här behandlas hela människan i preventivt syfte och inte bara enstaka symtom. Syftet är att korrigera och återställa energiflödet i din kropp. Blockeringar löses upp och du får energin att cirkulera vilket ger kroppen en ökad möjlighet till självläkning. Jademassage stimulerar flödet av energierna i meridianerna med tryck och värme. Akupressur är stillsamt och behagligt. Samtidigt som spänningar förlöses får du en skön upplevelse av frid och djup avslappning. Därför har akupressur visat sig vara en mycket bra och effektiv behandlingsform för stressrelaterade problem och har därför acceptera inom den västerländska hälso- och sjukvården)

Jade Massage är perfekt för dig som;

Har du ont i ryggen, eller har ryggsmärta som ligger i släkten.

Inte gillar bli masserad av en främmande person,

Har skadat sin rygg nyligen

Vill förebygga skador & förslitningar som kommer med åldrandet.

  • Comments(0)//jademassage.mandorla.se/#post1