Sminkkurs

Sminkkurs

Sminkkurs,Göteborg

SminkkursPosted by SPA Sat, December 14, 2013 10:33:04

Danijel Bajric erbjuder två förstklassiga sminkkurser.

"Han kommer i år befinna sig på Mandorla Spa|Stil och ge både våra kunder samt nya chansen att uttrycka sitt unga, fräscha och vackra jag!"Att lära sig sminka är som att cykla, när man väl lär sig, glömmer man aldrig." (Danijel)

Många i Sverige inklusive mig själv har under de senaste åren använt sig utav i.d. bare Minerals. Mineralsminket som under många år runt om i världen var Nr ETT på Topp Listan av Best Cosmetics. Men liksom många andra populära märken lider patentet mot sitt slut och under de senaste åren verkar id, tillverkat en produkt med samma pris fast med sämre kvalitet och många Makeup artister har helt och hållet slutat använda det. Men jag älskar deras solpuder fortfarande dock! :))


Idag finns bättre och högre kvalitets smink till en mycket mindre penning.

Jag har under ett år provat på och använt mig utav LR Cosmetics. Tillverkade i ett labb i Tyskland. Jag har nu snart 12 månader använt deras smink på klienter som har nu älskar produkterna liksom många av mina vänner som har provat deras smink. Nu kan alla mina vänner och Klienter Beställa sminket utav mig till lika bra pris och förstås bästa kvalitet.

2014 kommer ett av mina projekt bli att starta en Webshop med både mina egna produkter samt LR Produkterna så att alla mina kunder runt om i Sverige ska få ta en del utav kakan.

Smink kurs

Lär dig framhäva dina bästa drag! Här går du och jag eller i grupp, igenom en perfekt vardagssminkning samtidigt som jag kommer att sminka dig eller er. ALLA i en grupp kommer att bli sminkade! Inget, " Vi visar på en person hur man lägger en fullständig make-up & ni får en mängd råd & tips" ... Utan alla kommer att ha lika kul och se riktigt snygga ut när vi är klara!Sminkkurs Intensiv

Du får om du vill ta med dig en kompis som du kan få sminka själv och träna på. Vi går noggrant och pedagogiskt igenom, steg för steg, vad, hur och varför vi gör som vi gör: Från sträck i ansiktet som förvandlas till kindben till läpp förstoring, användning av olika ögon skuggor, läpp pennor och mycket mer. Jag kommer att visa er The Hollywood Tricks som kan få vem som helst att se ut och känna sig som en film-stjärna!

Tid 60-75 MIN från 698 KR,


Sminkkurs 60X3 , Expert

Kom ifrån vardagen och in på stället där Vackra människor blir Vackrare!Du får 3 tillfällen att lära dig Bättre Smink.

"Naturligt Vacker" Dags make-up som kommer att hålla dig snygg hela dagen.

"Kvällens Heting"
Kvälls make-up som kommer att få dig att se lika snygg ut som kändisarna. En smink rutin som kommer att hålla dig hela kvällen och hela natten! (Om det inte ösregnar och du inte har paraply) Men även då kommer du att vara snygg, för 70% av sminket (om du låter det torka) kommer att sitta kvar!

Fest & Event Makeup, En makeup kurs som kommer att lära dig att se bra ut på alla bilderna! Även om det blir oväder, grott och vått kommer du att Lysa upp varenda ställe som du besöker med blicken! Perfekt för dig som vill lära sig nya ögonskugga tekniker, Bröllops makeup eller ren PARTY!


45-60 MINUTER från 1 489 Kr (Tid och pris varierar i grupper)